Achtergrond informatie over allerlei zaken die met hypotheken te maken hebben.

Hypotheken
AchtergrondZo blijft u op de hoogte van de actuele rente en maakt u ook nog eens kans op een iPod! Bij elk 100ste aanmelding geeft Bouwfonds Hypotheken het fraaie designboek Moderne Retro weg. Mogelijkheid tot switchen van fondsen 1 keer per jaar. Achtergrond informatie over allerlei zaken die met hypotheken te maken hebben.

Postbank heeft verschillende hypotheken die passen bij uw persoonlijke situatie en wensen. Voor de financiering hiervan wilt u een hypotheek gebruiken. Bij 1-2-3 Hypotheken kunt u een aantal on line berekeningen maken voor een maximale hypotheek of hoeveel u kunt lenen. Wilt u weten waar u de laagste rente krijgt of wie de beste vooorwaarden heeft? Maak hier een vergelijking van bijna alle aanbieders en vraag een offerte aan. De Postbank adviseurs begeleiden en adviseren u kosteloos.

Een communicatieprijs voor de geldverstrekker die zich het afgelopen jaar het beste heeft ontwikkeld. Een hypotheekadviseur van Independer of één van onze geselecteerde partners helpt u graag bij het vinden van de beste hypotheek in uw situatie. Voer de gegevens van uw hypotheekofferte in en zie direct hoeveel provisie u terug kunt krijgen bij het afsluiten van uw hypotheek via Independer.

Vraag direct de vrijblijvende offerte aan en profiteer van onze lage rente. Per onderwerp vindt u een lijst met veelgestelde vragen en de antwoorden hierop. Wilt u weten hoeveel u kunt lenen, wat uw maandlasten worden en welke hypotheek het beste bij uw situatie past? Of heeft u extra geld nodig? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij analyseren voor u of deze lasten opwegen tegen de baten.
Afschaffen hypotheekrente aftrek

Hypotheek rente aftrek De hypotheekrente aftrek en de spaarloonregeling moeten worden afgeschaft, omdat het vooral rijkere Nederlanders zijn die van deze regelingen profiteren. Het Centraal Planbureau (CPB) schrijft dat in een discussiestuk over de toekomst van de verzorgingsstaat.
De rekenmeesters van het kabinet stellen vast dat 'het eigenwoningregime en de spaarloonregeling vooral ten goede komen aan draagkrachtige huishoudens'.