Bij bedrijfsovername gelden enige afwijkende regels voor.

Overname
bedrijfsovernameBij bedrijfsovername gelden enige afwijkende regels voor. UruzganLees alles over de missie naar Afghanistan, over de gevaren en de politieke besluitvorming. Met de overname vergroot de Rabobank zijn netwerk in de staat tot 94 filialen. Daarom is het goed wanneer u zich tijdig oriŽnteert en voorbereidt.

Zolang de aandeelhouders van Corus nog niet akkoord zijn, is de overname door Tata Steel nog niet zeker. Als u een landbouwbedrijf overneemt, gelden bijzondere regels. Dit heeft tot gevolg dat de overnemende ondernemer ook bepaalde fiscale rechten en verplichtingen overneemt. De transactie wordt naar verwachting in het tweede kwartaal van volgend jaar afgerond.

Het artikel dat u opvraagt kan enkel door abonnees of houders van een dagkaart bekeken worden. Maar al snel ging het gesprek over het Oostvaarderswold. Severstal haakte eerder al af in de strijd om het Luxemburgse staalconglomeraat Arcelor, dat uiteindelijk een prooi werd van Mittal Steel en nu het grootste staalbedrijf ter wereld vormt. Bij de overdracht treedt de overnemende ondernemer in de plaats van de overdragende ondernemer. Hiermee kunt u zich oriŽnteren op uw bedrijfsoverdracht en zet u de eerste stappen voor een goede voorbereiding. In januari van dit jaar nam de Rabobank de Community Bank of Central California over. Mijn buuf en ik zaten gisteren even aan een kop thee. Er wordt dan ook nog volop gespeculeerd over mogelijke andere kapers op de kust.
Afschaffen hypotheekrente aftrek

Hypotheek rente aftrek De hypotheekrente aftrek en de spaarloonregeling moeten worden afgeschaft, omdat het vooral rijkere Nederlanders zijn die van deze regelingen profiteren. Het Centraal Planbureau (CPB) schrijft dat in een discussiestuk over de toekomst van de verzorgingsstaat.
De rekenmeesters van het kabinet stellen vast dat 'het eigenwoningregime en de spaarloonregeling vooral ten goede komen aan draagkrachtige huishoudens'.