De 60-jarige zanger heeft daarvoor samples gebruikt uit speeches van Bush.

Leen Van Frisia
60-jarigeHet hele Nederlandse belastingsysteem is erop gericht dat schulden hebben interessant is. Want eigenlijk roept hij de mensen op om maar zoveel mogelijk schulden te maken. Bezit is kennelijk een vies woord in Nederland maar we willen wel in luxe leven. Seks in moskee mag nietEen paar dat is betrapt op seks in een moskee tijd. Reclames voor leningen zouden verboden moeten worden. Mensen worden hier aangespoord om boven hun stand te gaan leven. Zelf heb ik een hekel aan reclame, dus een ads killer staat er zo op. Informatie, nieuws, uitslagen, clubblad en evenementen. Nou wordt me duidelijk waarom mensen zonder werk in de schuldsanering terecht komen.

Ja er lopen helaas een hoop domme Nederlanders rond die rechtop gaan zitten en denken. Eenvoudig en snel voor u de hele situatie in kaart gebracht. En je moet voordat je hierbij een lening afsluit goed kijken naar de kleine lettertjes.

Donateurs hebben stemrecht en zijn daarom opgenomen in de statuten. Living with War staat vol met kritiek op president Bush. Vind ik nou hetzelfde als de ouders die in een ander spotje een babykamer kopen op afbetaling. Wie weet!!!!Helaas heb ik dit niet bewust meegamaakt in Mei 1981.

Ongeveer 40 miljoen Amerikanen leven momenteel onder de armoedegrens. Je moet er niet aan denken dat de hypotheekrente een paar procent omhoog gaat. Schurken en boeven worden in dit land beschermd doofpot en de gewone mensen worden gepakt en uit gekleed.
Afschaffen hypotheekrente aftrek

Hypotheek rente aftrek De hypotheekrente aftrek en de spaarloonregeling moeten worden afgeschaft, omdat het vooral rijkere Nederlanders zijn die van deze regelingen profiteren. Het Centraal Planbureau (CPB) schrijft dat in een discussiestuk over de toekomst van de verzorgingsstaat.
De rekenmeesters van het kabinet stellen vast dat 'het eigenwoningregime en de spaarloonregeling vooral ten goede komen aan draagkrachtige huishoudens'.