De ASN-Bank Mediaprijs (Zilveren Zebra) bekroont professionele mediaproducties inNederland (geschreven, foto, beeld in Nederland belichten.

Asn Sparen
mediaproductiesDe ASN-Bank Mediaprijs Zilveren Zebra bekroont professionele mediaproducties inNederland geschreven, foto, beeld in Nederland belichten. Door deze spreiding is het een relatief stabiel fonds. Het geld ligt op straat, je hoeft alleen maar te bukken. Tijdens het uitvoeren van een bewerking is een fout geconstateerd. De Rabobank bood mij dit wel aan en zodoende gebruik ik al jaren internet bankieren. Greenpeace voert campagne om de Noordzee te herstellen en te beschermen.

Dolfijnen worden onnodig in visnetten gedood en op walvissen wordt nog steeds gejaagd. Als u regelmatig geld opzij wilt zetten, voor de korte of langere termijn, kunt u kiezen uit diverse. Want op elk gewenst moment kunt u kosteloos uw spaargeld opnemen. En uw geld wordt uitsluitend duurzaam ge´nvesteerd.

Geld lenen? Independer geeft eenvoudig betrouwbaar advies. De zee wordt in hoog tempo leeg gevist en de bodem en het leven erin vernietigd. Zo sluit u snel on-line een lening of krediet met de aantrekkelijkste rentetarieven.
Afschaffen hypotheekrente aftrek

Hypotheek rente aftrek De hypotheekrente aftrek en de spaarloonregeling moeten worden afgeschaft, omdat het vooral rijkere Nederlanders zijn die van deze regelingen profiteren. Het Centraal Planbureau (CPB) schrijft dat in een discussiestuk over de toekomst van de verzorgingsstaat.
De rekenmeesters van het kabinet stellen vast dat 'het eigenwoningregime en de spaarloonregeling vooral ten goede komen aan draagkrachtige huishoudens'.