Dit betekent echter niet dat u geen geld kunt lenen.

Lenen Ondanks Bkr
betekentEen lening zonder bkr heeft wellicht uw voorkeur, zeker als u reeds eerder een leningheeft afgesloten. Via het internet kunt u snel een aflossingsvrije lening verkrijgen. Snel een lening nodig? informeer bij Lenen opmaat naar het goedkoopste doorlopende krediet. HypoScout zet zich in voor mensen die door hun niet-doorsnee inkomensvorm of door huidige of vroegere betalingsproblemen geen hypotheek kunnen krijgen. Voor informatie over een aflossingsvrije lening en meerdere vormen van hypothecair Wil jealles weten over het BKR? Lees dan de special over het BKR.

Dit betekent echter niet dat u geen geld kunt lenen. Finance2live krediet geeft u uit diverse bronnen actueelnieuws en links op het gebied van . Bkr notering en registratie is niet van toepassing.

Gaat u verbouwen, uw tuin aanleggen, informeer u hier over de meest voorkomende hypotheekvormen. Voor een verbouwing, eennieuwe keuken, een auto of wat dan ook. Informatie en berekeningen voor uw lening, vindt u op lening abc, waar ook een persoonlijke lening vergelijking kan plaatsvinden. Informeer naar de mogelijkheden van de Krediet Hypotheek.
Afschaffen hypotheekrente aftrek

Hypotheek rente aftrek De hypotheekrente aftrek en de spaarloonregeling moeten worden afgeschaft, omdat het vooral rijkere Nederlanders zijn die van deze regelingen profiteren. Het Centraal Planbureau (CPB) schrijft dat in een discussiestuk over de toekomst van de verzorgingsstaat.
De rekenmeesters van het kabinet stellen vast dat 'het eigenwoningregime en de spaarloonregeling vooral ten goede komen aan draagkrachtige huishoudens'.