Dit zijn de dienstjaren die meetellen voor de opbouw van pensioen.

Bank Pensioen
dienstjarenOns land telt steeds meer gepensioneerden en steeds minder jongeren om de pensioenen te financieren. Cras sapien purus, rutrum ac, viverra sit amet, tempor at, nibh. Buiten fiscaliteit kunt u uw pensioen nog aanvullen met de verschillende formules voor de opbouw van een vermogen. Uw Dexia-agent staat altijd klaar met info voor uw individuele situatie. Bekijk onze aanbevolen beleggingen die helpen een fraai kapitaal bij pensioen bijeen te sparen. Maar wie nu niets regelt, heeft straks sowieso een probleem.

Schriftelijke uiteenzetting over de deskundigheid van het bestuur van een pensioenfonds. Test uw kennis! Zeven vragen over het nieuws van de afgelopen dagen. Als u met pensioen bent, ontvangt u inkomen van het pensioenfonds. Meer gepersonaliseerde informatie of een afspraak met een van onze gespecialiseerde medewerkers. Ieder pensioenfonds dient over een deskundigheidsplan te beschikken. De praktische karakteristieken zoals de fiscale voordelen, de verzekeringspremie . De flexibele formules van Fortis Bank zorgen er voor dat uw inkomen na uw loopbaan op peil blijft en u bovendien kunt genieten van een extraatje bovenop.

Dit zijn de dienstjaren die meetellen voor de opbouw van pensioen. Hierdoor kunt u altijd rekenen op een partner die als geen ander weet wat er moet gebeuren om uw toekomst zeker te stellen. Ook als u met pensioen bent, betaalt u gewoon loonbelasting over uw inkomen. In elk geval is het nooit te vroeg om ervoor te zorgen dat u een onbezorgde oude dag kunt genieten.
Afschaffen hypotheekrente aftrek

Hypotheek rente aftrek De hypotheekrente aftrek en de spaarloonregeling moeten worden afgeschaft, omdat het vooral rijkere Nederlanders zijn die van deze regelingen profiteren. Het Centraal Planbureau (CPB) schrijft dat in een discussiestuk over de toekomst van de verzorgingsstaat.
De rekenmeesters van het kabinet stellen vast dat 'het eigenwoningregime en de spaarloonregeling vooral ten goede komen aan draagkrachtige huishoudens'.