Een hypotheek welke aansluit op uw wensen, qua risico en maand-lasten.

Berekenen Hypotheek
maand-lasten.Een hypotheek welke aansluit op uw wensen, qua risico en maand-lasten. Bereken hoeveel u in totaal zult moeten financieren. Uw persoonlijke offerteVergelijk alle banken en vraag de beste offerte meteen aan. Independer rekent voor u uit of het in uw situatie voordeliger is om een huis te kopen of te blijven huren. Deze onafhankelijkheid kenmerkt zich door de samenwerking met verschillende financiŽle instellingen. De koopsom van een nieuwbouwwoning wordt betaald in termijnen. Voor jonge mensen of starters is het lastig om een huis te kopen. Aanvraag ophalenGa verder met een eerder door u opgeslagen aanvraag. Van jong tot oud, in loondienst met of zonder vaste aanstelling, ondernemers en vaak ook WAO-ers.

Een onafhankelijk financieel adviesbureau, met name gespecialiseerd in hypotheken.
Afschaffen hypotheekrente aftrek

Hypotheek rente aftrek De hypotheekrente aftrek en de spaarloonregeling moeten worden afgeschaft, omdat het vooral rijkere Nederlanders zijn die van deze regelingen profiteren. Het Centraal Planbureau (CPB) schrijft dat in een discussiestuk over de toekomst van de verzorgingsstaat.
De rekenmeesters van het kabinet stellen vast dat 'het eigenwoningregime en de spaarloonregeling vooral ten goede komen aan draagkrachtige huishoudens'.