Flexibel beleggingsfonds in aandelen of obligaties.

Aandelen Opties
beleggingsfondsStel dat u 100 aandelen Delhaize bezit die nu elk 100 euro waard zijn. Hoe groter dit risico, hoe meer tijdswaarde, en hoe groter de optiepremie. Zo kan je een optieserie terugvinden in de krant of op internet. Beurs nieuws en info over beleggen, beleggingen, tips, cursussen,. Voor beide opties zijn er steeds twee partijen, namelijk de koper en de schrijver. De Prof Trade Faciliteit is beschikbaar voor alle op Euronext.

Dat is afhankelijk van hoeveel aandelen u kunt kopen. Wat zou er gebeuren bij een koersdaling van het aandeel? Stel dat Solvay op de vervaldag gezakt is naar 80 euro. Zou de koers met 10 euro zakken dan lijdt u geen verlies want de ontvangen premie van 10 euro is precies voldoende om het verlies met de aandelen te compenseren. De totale waarde van de optie wordt bekomen door de optiepremie te vermenigvuldigen met de contractgrootte. Het beleggen in aandelen is vaak een zenuwachtige aangelegenheid. Zij zijn samen goed voor bijna een derde van de indexweging. Wanneer u effectief van uw recht gebruik maakt en de aandelen wil aankopen of verkopen zegt men dat u de optie uitoefent.

Als koper van een aandelenoptie verwerft u een recht waarvan u gedurende een bepaalde periode gebruik kunt maken. Elke optie die u gekocht heeft, kan u ook later verkopen. De onderliggende waarde van een aandelenoptie is dus een aandeel. Wanneer de houder de optie uitoefent, moet de schrijver ook zijn verplichtingen nakomen. Flexibel beleggingsfonds in aandelen of obligaties. De in-the-money optie zal door het grote bestanddeel intrinsieke waarde veel heftiger reageren op koersschommelingen van de onderliggende waarde dan de at-the-money optie. Omdat de verkoper in dit geval in het bezit was van de aandelen, spreken we van gedekt schrijven. Zoals u een optie of recht kan nemen op een huis, kan u ook een optie nemen op een aandeel of een pakket aandelen. Wie een optie koopt hoopt dat de optiepremie zal stijgen om hem later met winst te kunnen verkopen hefboomeffect.

De opties lopen af op de 3e vrijdag van de afloopmaand, en hebben een looptijd van 3, 6 en 9 maanden. Voor deze put betaalt u de schrijver een premie van 8 euro. Online publicatie van Budget Week, Fondsen en Sicavs, Aandelen Supplement en Euro-Risk. Het Damrak maakt zich verder op voor de cijferstroom die morgen voor de deur staat, waarbij onder meer de financials ING, Fortis en Aegon hun kwartaalcijfers zullen publiceren. De aandelen kan u immers goedkoper aankopen op de aandelenbeurs.
Afschaffen hypotheekrente aftrek

Hypotheek rente aftrek De hypotheekrente aftrek en de spaarloonregeling moeten worden afgeschaft, omdat het vooral rijkere Nederlanders zijn die van deze regelingen profiteren. Het Centraal Planbureau (CPB) schrijft dat in een discussiestuk over de toekomst van de verzorgingsstaat.
De rekenmeesters van het kabinet stellen vast dat 'het eigenwoningregime en de spaarloonregeling vooral ten goede komen aan draagkrachtige huishoudens'.