Frisia alleen voor Fred Grim, die vandaag duidelijk in een bloedvorm verkeerde.

West Frisia
verkeerde.Frisia alleen voor Fred Grim, die vandaag duidelijk in een bloedvorm verkeerde. Wij wensen hen veel succes toe in het nieuwe voetbalseizoen. In deze rubriek vindt u foto's van allerlei aktiviteiten binnen onze vereniging.

Enkhuizer Nico Leijen toonde zich de motor van de ploeg. Wegje, Karnemelksluis, Waagstraat en Kaasmarkt, weer naar de finish op de Noorder Havendijk. Enkhuizense treffer, zette Koeman Lucky Ajax alweer op 2-2. Erik Dekker voor zijn club de Peddelaars op de fiets kruipt. Noord-Hollandse formaties als de Amstel, Kennemerland en HRTC. Geheel verdiend was het bijna op het half uur dan toch gelijk.
Afschaffen hypotheekrente aftrek

Hypotheek rente aftrek De hypotheekrente aftrek en de spaarloonregeling moeten worden afgeschaft, omdat het vooral rijkere Nederlanders zijn die van deze regelingen profiteren. Het Centraal Planbureau (CPB) schrijft dat in een discussiestuk over de toekomst van de verzorgingsstaat.
De rekenmeesters van het kabinet stellen vast dat 'het eigenwoningregime en de spaarloonregeling vooral ten goede komen aan draagkrachtige huishoudens'.