Ga goed verzekerd op reis! Bespaar veel op uw reisverzekering.

Verzekering Nl
reisverzekering.Het bedrijf bemiddelt niet in verzekeringen, maar heeft zich vooral toegelegd op het in volmacht uitvoeren van werkzaamheden voor verzekeraars. Direct-writer, dus geen tussenpersoon, maar maatschappij die rechtstreeks met de afnemer zaken doet. Generali verzekeringsgroep nv is sinds 1870 actief in Nederland en maakt deel uit van de internationale Generali Group. Beleggingen, hypotheken, pensioenen met het juiste Gevoel. Ga goed verzekerd op reis! Bespaar veel op uw reisverzekering. Natuurlijk gaat u er vanuit dat de mooiste dag van uw leven vlekkeloos verloopt. Autoverzekering, reisverzekering, woonverzekering, aansprak. Stel uw verzekering zelf samen en vraag een offerte aan.

Zorgverzekeraar met ziekenfonds en particuliere verzekering. Wij nemen dan graag de tarieven met U door en kunnen direct een offerte maken. Waar uw klant ook naartoe reist, een goede reisverzekering behoort tot z'n vaste bagage. Uw aanvraag wordt snel, discreet en goed behandeld.

Lees meer over de projecten van Agis om de zorg te verbeteren. Verzekerd risico's die andere verzekeraars niet willen verzekeren. Uitgebreid assortiment financiŽle producten voor zakelijke en particuliere klanten. Ze richten zicht voornamelijk op de doelgroep van mensen die een voorzichtige houding t. Gespecialiseerd in het verzekeren en verzorgen van uitvaarten. En als het weer dan ook nog meewerkt, is aan alle voorwaarden v.
Afschaffen hypotheekrente aftrek

Hypotheek rente aftrek De hypotheekrente aftrek en de spaarloonregeling moeten worden afgeschaft, omdat het vooral rijkere Nederlanders zijn die van deze regelingen profiteren. Het Centraal Planbureau (CPB) schrijft dat in een discussiestuk over de toekomst van de verzorgingsstaat.
De rekenmeesters van het kabinet stellen vast dat 'het eigenwoningregime en de spaarloonregeling vooral ten goede komen aan draagkrachtige huishoudens'.