Goede en betrouwbare hypotheek vanaf 1,9 procent hypotheekrente.

Historie Hypotheekrente
hypotheekrente.Goede en betrouwbare hypotheek vanaf 1,9 procent hypotheekrente. Willy Schalken volgt Cor van Biesen op in het bestuur terwijl Gert van Biesen en Piet Versteeg bij acclamatie worden herkozen. Bij ons krijgt u gegarandeerd hypotheekoffertes voor een hypotheek met de laagste maandlasten!Niet alleen op basis van de laagst mogelijke hypotheekrente tarieven, ook door extra kortingen. Dussen speelde zich veilig in de laatste wedstrijd tegen PCP-Breda door met 4-0 te winnen, middels twee benutte penalty's van Henk Donkersloot en 'n doelpunt van Jos Schalken en Dirk Rijken.

Een dergelijk bewijs was nodig om deel te mogen nemen aan de sporttoto. Trainer Bert Fijneman wordt ondanks het dat seizoen behaalde kampioenschap van het 2de elftal, opgevolgd door Frans van Strien uit Geertruidenberg. Slechts acht jaar nadat de eerste paal is geslagen, wordt in 1968 de inmiddels opgeheven tuinbouwschool omgedoopt tot Mariaschool en definitief bestemd tot huisvesting van het R. Corina-bar eigenaar Gert van Biesen, tevens bestuurslid, treedt op als kledingsponsor voor het 1ste elftal.

In de loop van het jaar moet secretaris Harry Verhoeven zijn functie neerleggen, "daar hij juist in het voetbalseizoen in pension is". In het bestuur nemen Rien Schalken en Gert van Biesen de plaats in van Johan Leenhouts en Adriaan Lensvelt. Daarentegen wordt het 2de elftal fraai 2de in de eindrangschikking. Bij het kopen van een nieuwbouwwoning loop je tegen termen als bouwrente, depotrente en projectrente aan. Tekenend voor de inzet en kwaliteit van het elftal was, dat men deze gerenommeerde tegenstanders van tijd tot tijd ook aan zegekar wist te binden. Tot op de dag van vandaag ontvangt men nog steeds revenuen van de Stichting Nationale Sporttotalisator, alhoewel door de introductie van diverse andere loterijvormen de opbrengst voor de club behoorlijk is afgenomen. Ter voorbereiding wordt eerst nog een oefenwedstrijd gespeeld tegen Brakel op het veld van Rijswijkse Boys.

De openingswedstrijd, op zaterdag, werd gespeeld door Kozakken Boys uit Werkendam en Desk uit Kaatsheuvel en verder waren er wedstrijden tegen Almkerk, Altena-Nieuwendijk en Drunen. Cor van Biesen was de eerste kantinebeheerder maar hij wordt na enige tijd opgevolgd door Gert van Biesen, die ook de verhuizing naar het nieuwe clubgebouw meemaakte. In het bestuur wordt Rien Schalken, na één jaar, in 1968, opgevolgd door Cor van Biesen, wiens bestuurszetel van de zaterdag wordt overgenomen door Gert Donkersloot. Een overzicht van de rentestanden, gedurende de laatste 25 jaar. Begin 60'r jaren werden er echter vanuit Oosterhout initiatieven ondernomen voor pupillenvoetbal; eerst C, D en E junioren, later ook F jeugd.
Afschaffen hypotheekrente aftrek

Hypotheek rente aftrek De hypotheekrente aftrek en de spaarloonregeling moeten worden afgeschaft, omdat het vooral rijkere Nederlanders zijn die van deze regelingen profiteren. Het Centraal Planbureau (CPB) schrijft dat in een discussiestuk over de toekomst van de verzorgingsstaat.
De rekenmeesters van het kabinet stellen vast dat 'het eigenwoningregime en de spaarloonregeling vooral ten goede komen aan draagkrachtige huishoudens'.