Het is mogelijk om het kunstwerk zo vaak u wilt te ruilen.

Kunst Lenen
kunstwerkOver de kunstuitleen, in het centrum en in de wijken. Een gedeelte van de collectie is online te bekijken. De kunstuitleen beschikt over rrn gevarieerde collectie kunstwerken van in Nederlandwerkende professionele kunstenaars. De collectie biedt de keuze aan verschillende technieken, zoals schilderijen, tekeningen, zeefdrukken, beelden, litho's, foto's en etsen. In de Kunstuitleen Nieuwegein treft u een uitgebreide collectie hedendaagse moderne kunst aan. Een groot gedeelte van de collectie is online te bekijken. Bekijk hier het filmpje van de kunstuitleen 8 min. Het Duitse Kunstversand verkoopt zowel origineel grafisch werk als beperkte oplagen van bekende kunstenaars als Roy Lichtenstein prijzen van 617 tot ruim 20.

Bemiddelt tussen beeldende kunstenaars en particulieren, bedrijven en instellingen. Het grootste deel van de collectie is uiteraard uitgeleend. De kunstuitleen beschikt over rrn gevarieerde collectie kunstwerken van in Nederland werkende professionele kunstenaars. Via de Kunstuitleen kunt u op een gemakkelijke en prettige manier genieten van vele verschillende vormen hedendaagse kunst of tegelijkertijd regelmatig andere kunstwerken uitproberen.

Villa d'Arto is een kunstuitleen, galerie en beeldentuin. Welkom bij de andere kunstuitleen voor regio Waterland.

De kunstuitleen is hiervoor een uitstekend instrument. ArtChoices biedt u een ruime keuze uit een steedswisselende collectie kunstwerken. De werkwijze van marlou Kursten Kunstbemiddeling is een afgeleide van haar visie.

Steeds meer mensen kiezen voor originele kunst in huis. Meer dan 4000 kunstwerken van 500 kunstenaars maken deel uit van onze collectie. Het werk van kunstenaars uit heel Nederland wordt in de collectie vertegenwoordigd. Sfeer, stijl en uitstraling; dat is de kunst van kunst.
Afschaffen hypotheekrente aftrek

Hypotheek rente aftrek De hypotheekrente aftrek en de spaarloonregeling moeten worden afgeschaft, omdat het vooral rijkere Nederlanders zijn die van deze regelingen profiteren. Het Centraal Planbureau (CPB) schrijft dat in een discussiestuk over de toekomst van de verzorgingsstaat.
De rekenmeesters van het kabinet stellen vast dat 'het eigenwoningregime en de spaarloonregeling vooral ten goede komen aan draagkrachtige huishoudens'.