Hoe hoger het daadwerkelijk geleende bedrag, hoe lager de rente kan zijn.

Rente Vergelijken
daadwerkelijkDeze rente tarieven vergelijking kan u in de loop van de tijd een groot voordeel opleveren. Iedereen met eigen woning en hypotheek wil lage maandlasten. Wilt u weten waar u de laagste rente krijgt of wie de beste vooorwaarden heeft? Maak hier een vergelijking van bijna alle aanbieders en vraag een offerte aan. Een hypotheekadviseur van Independer of één van onze geselecteerde partners helpt u graag bij het vinden van de beste hypotheek in uw situatie. Op basis van hypothecaire zekerheid kan een rente aanzienlijk lager zijn. In deze special gaan wij in op diverse zaken rondom de creditcard.

Door de beperking van de renteaftrek heeft de overheid een aantal maatregelen getroffen. Wil je alles weten over het BKR? Lees dan de special over het BKR. De rente kan soms lager zijn, indien er financiële aflossings- producten gesloten worden. Heeft u al een lening? Bespaar dan door nu over te sluiten. Hoe hoger het daadwerkelijk geleende bedrag, hoe lager de rente kan zijn. Voor jonge mensen of starters is het lastig om een huis te kopen. Verschillen zijn ook te vinden in een vaste, variabele of actie-rentes. Geïnteresseerd op welke spaarrekening u de hoogste rente kunt krijgen? Vergelijk hier alle officieel gepubliceerde rentes in Nederland. Voer de gegevens van uw hypotheekofferte in en zie direct hoeveel provisie u terug kunt krijgen bij het afsluiten van uw hypotheek via Independer.

Indien u een lening wenst, kunt u op een gemakkelijke manier online aanbieders vergelijken met elkaar. Een hypotheek welke aansluit op uw wensen, qua risico en maandlasten. Achtergrond informatie over allerlei zaken die met hypotheken te maken hebben.
Afschaffen hypotheekrente aftrek

Hypotheek rente aftrek De hypotheekrente aftrek en de spaarloonregeling moeten worden afgeschaft, omdat het vooral rijkere Nederlanders zijn die van deze regelingen profiteren. Het Centraal Planbureau (CPB) schrijft dat in een discussiestuk over de toekomst van de verzorgingsstaat.
De rekenmeesters van het kabinet stellen vast dat 'het eigenwoningregime en de spaarloonregeling vooral ten goede komen aan draagkrachtige huishoudens'.