IndonesiŽ heeft daarmee de grootste buitenlandse schuld ter wereld.

Buitenlandse Schulden
buitenlandseIndonesiŽ heeft daarmee de grootste buitenlandse schuld ter wereld. Noorwegen, Zuid-Afrika en meest recent met Denemarken. Van de Midden-Amerikaanse landen heeft Nicaragua de hoogste schuld. Een situatie vergelijkbaar met die van Duitsland na de Eerste Wereldoorlog. Terwijl dat de allereerste prioriteit had moeten hebben. Een groot deel van haar inwoners is geaccomodeerd in het buitenland, waarvan het grootste deel in het Koninjkrijk der Nederlanden, een systeem van sinds jaar en dag. Eindelijk concurrentie, dus betere kwaliteit en service. Ik weet het antwoord nl; al deze grote monden zijn veranderd in billen c. Denk na over deze ecologische schuld, en je zal de wereld anders zien.

Het loon van vrouwen ligt gemiddeld nog een kwart lager dan dat van mannen. Real Madrid is zo goed als rond met de opvolger van Roberto Carlos, dat meldt voorzitter Ramon Calderon. De aanpak van de ecologische schuld kan zelfs de planeet van het bankroet redden. Oud-Feyenoorder Julio Ricardo Cruz scoorde in de veertigste minuut uit een vrije trap. Bekend is tevens dat de bevolking van dit onafhankelijk land systematisch klein gehouden wordt. De club uit Milaan won de uitwedstrijd tegen Messina met 1-0. Die grote verzamelpost is gedeeltelijk voor u gedesaggregeerd.

In dat boek bouw ik mijn conglomeraat op met vieze, vuile manipulaties. Wereldbank, had het over het Wirtschaftswunder van Zuid-Oost AziŽ. De G8 hebben in het verleden hun beloften al laten vallen. Marcelo is de perfecte opvolger voor Roberto Carlos. Op dit ogenblik is er nog geen enkel bewijs van een massale kwijtschelding bekend gemaakt. Al moet men in overheidskringen niets van zijn denkbeelden hebben. Latijnsamerikaanse landen afgedaan en als afgehandeld beschouwd.

In deze editie bespreken wij de recente telecom liberalisatie in Suriname. Witteveen', zegt hij glimlachend bij de herinnering. Het overgrote deel van India's armen bestaat dan ook uit landarbeiders, waaronder veel vrouwen.
Afschaffen hypotheekrente aftrek

Hypotheek rente aftrek De hypotheekrente aftrek en de spaarloonregeling moeten worden afgeschaft, omdat het vooral rijkere Nederlanders zijn die van deze regelingen profiteren. Het Centraal Planbureau (CPB) schrijft dat in een discussiestuk over de toekomst van de verzorgingsstaat.
De rekenmeesters van het kabinet stellen vast dat 'het eigenwoningregime en de spaarloonregeling vooral ten goede komen aan draagkrachtige huishoudens'.