Je kunt alleen de master Public administration doen.

Master Economie
administrationOm succesvol de pre-Master te kunnen voltooien, moet je beschikken over een brede belangstelling, nieuwsgierigheid en interesse in theorieŽn. Om je in te schrijven dien je een verplicht assessment af te leggen. Als je wilt instromen in de master Economics of Econometrics krijg je een apart schakelprogramma, afhankelijk van je vakkenpakket. Deze opleiding kan niet gevolgd worden via een examencontract met het oog op het behalen van een diploma.

Je kunt alleen de master Public administration doen. Application form MSc in Real Estate FinanceApplication form MSc in Real Estate Finance.
Afschaffen hypotheekrente aftrek

Hypotheek rente aftrek De hypotheekrente aftrek en de spaarloonregeling moeten worden afgeschaft, omdat het vooral rijkere Nederlanders zijn die van deze regelingen profiteren. Het Centraal Planbureau (CPB) schrijft dat in een discussiestuk over de toekomst van de verzorgingsstaat.
De rekenmeesters van het kabinet stellen vast dat 'het eigenwoningregime en de spaarloonregeling vooral ten goede komen aan draagkrachtige huishoudens'.