Klein antiek en curiosa en verzameleobjecten uit Grootmoederstijd.

Antiek Verkoop
verzameleobjectenSpeciaalzaak te Aalst, voor koloniale kasten, antieke deuren, koffers. Nederlandse toegepaste kunst van de 20e eeuw zoals Leerdam glas, aardewerk, grafiek en Amsterdamse School tapijten en textiel. Kunst- en antiekcentrum in de Amsterdamse Jordaan met zeer verschillende uitstallingen. Met agenda, overzicht van de experts en diverse links.

Collectie kunst, antiek en design waaronder 50er jaren Westraven, D. Antiquiar te Amsterdam in sculpturen, keramiek, metalen, meubels, schilderijen en andere objecten. Kunst, antiek en curiosa waaronder antiek zilverwerk, aardewerk, porselein, glas en kristal, verlichting en diverse andere oude decoratieve voorwerpen. Meubelgroothandel in grenen meubelen, ge´mporteerd vanuit het buitenland. Antieke klokken en horloges te koop wegens beŰindiging hobby. Orginele grammofoons, fonografen en gerelateerde artikelen.

Etsen, gravures en pentekeningen, tafelantiek, bakeliet, zilver. Levering onder rembours is alleen mogelijk binnen Nederland. Vanburgsteden antiek gespecialiseerd in vruchten houten tafels. Film- en tv gerelateerde artikelen zoals action figures, auto schaalmodellen, beeldjes, posters en prop replica's. Door inwerking van zonlicht, ouderdom ,droogte , vocht en gebruiksslijtage kunnen antieke meubelen in zo'n staat verkeren dat restauratie en conservering gewenst is. Woninginrichting en curiosa zoals stoelen, kasten en verlichting uit de jaren 50-, 60-, en 70-er jaren. Verkoop van serviezen of kandelaars tot schepwerk zoals bestekken, suikerstrooiers of peper en zoutstellen.

Verkoop en verhuur van jukeboxen, meubels, flipperkasten, neons en andere items. Ontwerp uw eigen tafel en bekijk de collectie online. Zowel meubelen als klein antiek van Nederlandse, Franse, Engelse, Duitse en Aziatische afkomst.

Koloniaal antiek uit Sri Lanka en India, kasten, stoelen, tafels, kunst en accessoires. Ik zal dit dan zoveel mogelijk in de beschrijving vermelden, zulks voor zover een dergelijk deukje of krasje zichtbaar is. Tevens is er mogelijkheid tot in en verkoop van Hollandse meubelen van vˇˇr 1850. Levering onder rembours houdt in dat betaling geschiedt aan de postbode op het moment dat het voorwerp aan de deur wordt afgeleverd.
Afschaffen hypotheekrente aftrek

Hypotheek rente aftrek De hypotheekrente aftrek en de spaarloonregeling moeten worden afgeschaft, omdat het vooral rijkere Nederlanders zijn die van deze regelingen profiteren. Het Centraal Planbureau (CPB) schrijft dat in een discussiestuk over de toekomst van de verzorgingsstaat.
De rekenmeesters van het kabinet stellen vast dat 'het eigenwoningregime en de spaarloonregeling vooral ten goede komen aan draagkrachtige huishoudens'.