Met ons Doorlopend Krediet heeft u altijd extra geld achter de hand.

Krediet Banken
DoorlopendZonder enige verplichting om op te nemen, maar wel met alle flexibiliteit om uw krediet te gebruiken als u dat uitkomt. Informatie over bedrijf, de dienstverlening en producten. Zo kunnen wij rechtstreeks het bestand van het Bureau Krediet Registratie in Tiel raadplegen. Werkzaam als bankier voor de openbare sector, als bankverzekeraar voor particulieren en ondernemingen en op het gebied van private banking en vermogensbeheer.

Nieuws, aandelenindexen en informatie over bankdiensten en verzekeringen. Bekijk de aanbieders en vergelijk de rentetarieven. Bovendien hoeft u geen rente te betalen over het bedrag dat u niet gebruikt. Ook houdt dit in dat wij snel en efficiënt kunnen werken.

Maatschappij- en milieubewuste bank voor particuliere en zakelijke klanten. Aan en verkoop van vreemde valuta, travelers cheques en internationale money transfer. BeursXL is de meest complete financiele portal voor beleggers van Nederland! Voor hetlaatste beursnieuws, koersen, indices en informatie omtrent hypotheken, leningen enverzekeringen ga je naar BeursXL. Een ruime keuze,betaalgemak, snelle levering en Wehkamp-service en -garanties. Wil je alles weten over het BKR? Lees dan de special over het BKR.

Informatie voor particuliere en zakelijke gebruikers. Algemene bank voor particuliere en zakelijke klanten. Nieuws en informatie over de producten en de doelstellingen van de bank. Met mogelijkheden tot online bankieren en beleggen. Algemene bank in Nederland voor zakelijke en particuliere klanten. Informatie over de bank, haar producten en diensten. Bovendien kunt u altijd extra aflossen en dit bedrag later weer opnemen.

Particulier, zakelijk en beleggingsadvies, verschillende diensten en informatie, vacatures en nieuws. Persoonlijke lening met een vrij bestedingsdoel, géén hypotheek. Gespecialiseerde bank van en voor overheden en instellingen voor het maatschappelijk belang. Met mogelijkheden voor online bankieren en beleggen.
Afschaffen hypotheekrente aftrek

Hypotheek rente aftrek De hypotheekrente aftrek en de spaarloonregeling moeten worden afgeschaft, omdat het vooral rijkere Nederlanders zijn die van deze regelingen profiteren. Het Centraal Planbureau (CPB) schrijft dat in een discussiestuk over de toekomst van de verzorgingsstaat.
De rekenmeesters van het kabinet stellen vast dat 'het eigenwoningregime en de spaarloonregeling vooral ten goede komen aan draagkrachtige huishoudens'.