Mijn schulden aflossen door een boek te schrijven over hoe ik mijn schulden aflos.

Schuld Aflossen
schrijvenJe had er al een paar keer over geschreven, maar nu staat het voor jou dan ook echt zwart op wit. En ik gun het je van harte om een man in bonus te zijn. Dit wordt een prachtige, symbolische afronding straks. Ben zo onwijs trots op je, dat is niet in nette woorden uit te drukken. Echt geweldig voor je ,ik wens je heel veel sterkte onder het schrijfen . Wil je alles weten over het BKR? Lees dan de special over het BKR. Een koper? Ik denk dat bijna alle vaste lezers hier al wel staan te trappelen om dat boek.

Gefeliciteerd! Komt het ook in de bibliotheek? Vast wel. Ik verwacht wel dat je log gewoon verder gaat straks he. Het geld dat je hebt betaald aan aflossing plus de overwaarde van je huis is je vermogen. Gefeliciteerd joh! Wat geweldig zeg, elke cent is mooi meegenomen.

Misschien ga je je weblog nog wel missen en schrijf je zo af en toe nog een stukje. Ik moet wel nog even bekijken of ik het wel kan betalen, want dat kan nog wel eens een probleem zijn. Laat ej dan ook nog even weten in welke winkels hij komt te liggen. Hartelijk gefeliciteerd met deze kogel door de kerk. Maar ze zijn natuurlijk welkom om onze kant te kiezen. Dat vermogen kun je bijvoorbeeld gebruiken om in de toekomst een duurder huis te kopen. Vaak kun je 65 procent van de waarde van het huis lenen. En daarna lekker gaan stappendat heb je wel verdient. Hoe langer je in je huis woont, hoe meer je hebt afgelost.

Voordeel Je maandlasten zijn lager dan wanneer je aflost.
Afschaffen hypotheekrente aftrek

Hypotheek rente aftrek De hypotheekrente aftrek en de spaarloonregeling moeten worden afgeschaft, omdat het vooral rijkere Nederlanders zijn die van deze regelingen profiteren. Het Centraal Planbureau (CPB) schrijft dat in een discussiestuk over de toekomst van de verzorgingsstaat.
De rekenmeesters van het kabinet stellen vast dat 'het eigenwoningregime en de spaarloonregeling vooral ten goede komen aan draagkrachtige huishoudens'.