Online kunt u als particulier geld lenen en eenvoudig leningen vergelijken.

Aflossingsvrije Lening
vergelijken.Sluit daarom uw hypothecaire lening over naar een goedkope hypothecaire lening en bespaar daarmee aanzienlijk op uw maandelijkse lasten. Elke vorm met z'n eigen kenmerken en z'n eigen voordelen. Met overwaarde op uw huis kunt u uw lening verhogen. Door de geldverstrekker wordt de lineaire hypotheek nog wel eens vereist vanwege de snelle aflossing in de beginfase. Als u goedkoop lenen wilt, dan kunt u het beste kijken naar het effectieve rentepercentage. Dat hangt af van uw wensen en persoonlijke situatie. In deze special gaan wij in op diverse zaken rondom de creditcard.

De fiscaliteiten rondom de levenhypotheek geldt natuurlijk ook voor de spaarhypotheek. Daarbij ontstaan financiŽle verplichtingen die zeer lang doorlopen. TaxatieBij de aanvraag van koopsubsidie voor een bestaande woning is een taxatierapport vereist.

Wil je alles weten over het BKR? Lees dan de special over het BKR. De polis kan meestal na aflossing van de hypotheek ongewijzigd worden voortgezet. Al uw kapitaal zit echter in uw woning, waardoor u er niet vrij over kan beschikken. De netto-lasten worden in de loop van de tijd hoger. Hierdoor wordt de fiscale aftrek bij een eventuele verhuizing beperkt. Aangezien renten op schulden aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting kan deze vorm van lenen de voorkeur hebben vanwege de maximale rente-aftrek. Jonge starters op de woningmarkt hebben veel voordeel bij deze hypotheekvorm, omdat bij aanvang de netto-maandlasten relatief laag zijn.

Dat rapport wordt opgemaakt door een beŽdigd taxateur of makelaar. Denk aan de mogelijkheid om uw spaargeld te gebruiken. Over het extra te lenen bedrag dient uiteraard ook rente betaald te worden. Koopsubsidie wordt toegekend bij de aankoop van een woning of een woonwagen met standplaats. Het hangt dus van uw omstandigheden af, welke hypotheekvorm het beste bij u past. ProefberekeningAls u aan alle voorwaarden voldoet, komt u waarschijnlijk in aanmerking voor koopsubsidie. Wilt u weten hoeveel koopsubsidie u kunt ontvangen, maak een proefberekening. Net als bij iedere levenhypotheek moet u zich aan de voorwaarden van de fiscus houden, wilt u van fiscale voordelen profiteren. Afhankelijk van uw financiŽle en fiscale situatie kan deze vorm u behoorlijke besparingen opleveren.
Afschaffen hypotheekrente aftrek

Hypotheek rente aftrek De hypotheekrente aftrek en de spaarloonregeling moeten worden afgeschaft, omdat het vooral rijkere Nederlanders zijn die van deze regelingen profiteren. Het Centraal Planbureau (CPB) schrijft dat in een discussiestuk over de toekomst van de verzorgingsstaat.
De rekenmeesters van het kabinet stellen vast dat 'het eigenwoningregime en de spaarloonregeling vooral ten goede komen aan draagkrachtige huishoudens'.