Ook als u al een lening heeft is het verstandig om een offerte aan te vragen.

Rente Lening
verstandigZeer voordelige leningen waardoor een droomauto ook binnen uw mogelijkheden ligt. In deze special gaan wij in op diverse zaken rondom de creditcard. Huurders kunnen wij andere, zeer voordelige rentes aanbieden.

Kijk dan nu of wij uw hypotheek of lening voor u veel goedkoper kunnen maken. Met spoed geld lenen bkr, dus ook indien er een negatief advies van het bkr komt? Geen eenvoudige zaak natuurlijk. Bij een Persoonlijke Lening weet u vooraf hoeveel u leent en hoelang en hoeveel u moet afbetalen. Aan de berekeningen kunnen geen rechten worden ontleend. De rente wordt vastgesteld aan de hand van een vast rentepercentage. Vaak genoeg komt u dan echter in het schemergebied van woekeraars terecht. Hoeveel kan ik besparen?Bereken de mogelijke besparing op uw huidige leningen. Met deze wetenschap is het slechts een simpele zaak om een kredietverlener te vinden die u een lening kan verstrekken zonder bkr. Veel geldverstrekkers willen dit risico niet aangaan en wijzen uw aanvraag af.

De Persoonlijke Lening heeft een vaste looptijd van minimaal 6 maanden. Een zeer aantrekkelijke financiering regelt u bij Postkrediet. Met een lening via Postkrediet hoeft u niet bang te zijn dat uw maandlasten flink stijgen. Met spoed geld lenen kan risico's met zich meebrengen. Ook als u al een lening heeft is het verstandig om een offerte aan te vragen. De paar centen die wij nodig hebben pakken we wel bij de geldverstrekkers. Bekijk de aanbieders en vergelijk de rentetarieven.
Afschaffen hypotheekrente aftrek

Hypotheek rente aftrek De hypotheekrente aftrek en de spaarloonregeling moeten worden afgeschaft, omdat het vooral rijkere Nederlanders zijn die van deze regelingen profiteren. Het Centraal Planbureau (CPB) schrijft dat in een discussiestuk over de toekomst van de verzorgingsstaat.
De rekenmeesters van het kabinet stellen vast dat 'het eigenwoningregime en de spaarloonregeling vooral ten goede komen aan draagkrachtige huishoudens'.