Ook een spaarpot voor later, bekijk dan ons spaar rente overzicht voor hoge spaarrentes.

Spaarrente
Soorten spaarrekeningen
Er zijn vele soorten spaarrekeningen. Hoogste spaarrente? Waar vind je die? Natuurlijk wil iedere bewuste spaarder goed sparen en dus z'n spaargeld tegen de hoogste spaarrente wegzetten. Veilig sparen met de Collectieve Garantieregeling De meeste spaarders hechten veel aan zekerheid. De Nederlander woont in de Verenigde Staten en derhalve is de spaarrente richtlijn niet van toepassing. spaarrentes.Sinds enkele jaren is deze gewoonte voor veel spaarders veranderd. Ook een spaarpot voor later, bekijk dan ons spaar rente overzicht voor hoge spaarrentes. Natuurlijk wil iedere bewuste spaarder goed sparen en dus z'n spaargeld tegen de hoogste spaarrente wegzetten. Met ons Doorlopend Krediet heeft u altijd voordelig geld achter de hand.

Het is dus belangrijk om de verschillende alternatieven goed naast elkaar te zetten. Lees meer over onze leningen, hypotheken en spaarproducten. Daarom bieden wij financiŽle producten met zeer gunstige voorwaarden. De spaarrente richtlijn is van toepassing op betaling van rente aan inwoners van de Europese Unie.

In tegenstelling tot de spaarloonregeling spaart men niet voor contante bedragen, maar voor vrije tijd. Met een Tweede Hypotheek is het ook mogelijk om uw huis helemaal te verbouwen. Een Arubaanse bank betaalt rente op Arubaanse staatsobligaties uit aan een Nederlander die in Verenigde Staten woont. Altijd en overal inzicht in uw saldo en overschrijvingen via Mijn Postbank.
Afschaffen hypotheekrente aftrek

Hypotheek rente aftrek De hypotheekrente aftrek en de spaarloonregeling moeten worden afgeschaft, omdat het vooral rijkere Nederlanders zijn die van deze regelingen profiteren. Het Centraal Planbureau (CPB) schrijft dat in een discussiestuk over de toekomst van de verzorgingsstaat.
De rekenmeesters van het kabinet stellen vast dat 'het eigenwoningregime en de spaarloonregeling vooral ten goede komen aan draagkrachtige huishoudens'.