Op deze manier krijgt u makkelijk een beeld van welke lening bij u past.

Makkelijk Geld Lenen
makkelijkHoeveel kan ik lenen?Bereken uw maximaal verantwoord leenbedrag op basis van uw salaris. Het leven is er om van te genieten en KredietService helpt U daarbij. Met lening krediet kunt u bijna geen risico met zich meebrengen als u kiest voor een goede geldverstrekkers. Bovendien kunt u altijd extra aflossen en dit bedrag later weer opnemen. Zoals voor wel meer modellen geldt die hier in Parijs hun publieksdebuut beleven, is hun uiterlijk al lang geen geheim meer.

Een doorlopend krediet is juist voor mensen zich geen raad weten met hoeveel ze moeten lenen. Als u over een langere periode meerdere uitgaven doet waar u krediet voor nodig zult hebben, dan is een doorlopend krediet een goede keuze. Op deze manier krijgt u makkelijk een beeld van welke lening bij u past.

Wilt u extra geld achter de hand hebben voor een onverwachte uitgave of een noodzakelijke aankoop kunnen doen? Voor elk doel is het doorlopend krediet van Directa een prima keuze. Hoeveel kan ik besparen?Bereken de mogelijke besparing op uw huidige leningen. Dit virtuele geld wordt vervolgens afgepakt en doorverkocht via eBay. Bovendien hoeft u geen rente te betalen over het bedrag dat u niet gebruikt. Een doorlopend krediet is handig wanneer u een grote uitgave moet doen en niet precies weet hoeveel geld u hiervoor nodig heeft. Zonder enige verplichting om op te nemen, maar wel met alle flexibiliteit om uw krediet te gebruiken als u dat uitkomt. Met ons Doorlopend Krediet heeft u altijd extra geld achter de hand.
Afschaffen hypotheekrente aftrek

Hypotheek rente aftrek De hypotheekrente aftrek en de spaarloonregeling moeten worden afgeschaft, omdat het vooral rijkere Nederlanders zijn die van deze regelingen profiteren. Het Centraal Planbureau (CPB) schrijft dat in een discussiestuk over de toekomst van de verzorgingsstaat.
De rekenmeesters van het kabinet stellen vast dat 'het eigenwoningregime en de spaarloonregeling vooral ten goede komen aan draagkrachtige huishoudens'.