Selecteer wel of u een vakantie huis in Frankrijk wilt kopen of huren.

Huis Verhuren
SelecteerUheeft een mooi appartement of huis gekocht waar u graag verblijft. Wonen? Amsterdam? Huren? Kamer of Woning in Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Leiden, Groningen, Maastricht ook op verhuur web. Hoe meer u aanvinkt hoe kleiner de kans dat u een huis in Frankrijk vindt.

Selecteer wel of u een vakantie huis in Frankrijk wilt kopen of huren. Heeft u alle velden ingevuld? Beschrijving, Plaats en Provincie? Anders zal het niet werken en is uw moeite voor niets geweest. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. De medewerkers van Rots-Vast Groep Almere streven naar een optimale en persoonlijke dienstverlening. Wonen overzicht, alles voor uw woning interieur, slaapkamer, badkamer en tuin.
Afschaffen hypotheekrente aftrek

Hypotheek rente aftrek De hypotheekrente aftrek en de spaarloonregeling moeten worden afgeschaft, omdat het vooral rijkere Nederlanders zijn die van deze regelingen profiteren. Het Centraal Planbureau (CPB) schrijft dat in een discussiestuk over de toekomst van de verzorgingsstaat.
De rekenmeesters van het kabinet stellen vast dat 'het eigenwoningregime en de spaarloonregeling vooral ten goede komen aan draagkrachtige huishoudens'.