Sinds enkele jaren ben ik opnieuw advocaat aan de balie te Gent.

Advocaat Arbeidsrecht
advocaatSinds enkele jaren ben ik opnieuw advocaat aan de balie te Gent. Daar vind je allerlei bruikbare informatie over onderwerpen die je loopbaan betreffen. Advocaat voor Ondernemers is een advocatenkantoor met de focus op dienstverlening aan de ondernemer. Het eerste introductiegesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos. De gespecialiseerde advocaat voor een duidelijk advies. Van Rossem Advocaten is het ondernemende en resultaatgerichte advocatenkantoor voor zowelbedrijven als particulieren. Maar lees ook altijd eerst het Carrière Centrum van Monsterboard. Over je rechten bij sollicitaties, arbeidstijden en verlof, recht bij ziekte, ontslag en nog veel meer.

Bij contracten voor onbepaalde tijd en contracten voor bepaalde tijd van twee jaren of langer kan de proeftijd nooit langer duren dan twee maanden na de eerste feitelijke werkdag. Incasso ? Voor u een probleem, voor ons een uitdaging. Dus voor schadevergoeding en amsterdam en ondernemingsrecht of vennootschap bent u hier aan het goede adres.

Laagdrempelig, snelheid en een goede prijs-kwaliteit verhouding zijn de kenmerken van ons kantoor. Wij berekenen hiervoor aangepaste tarieven per dagdeel.
Afschaffen hypotheekrente aftrek

Hypotheek rente aftrek De hypotheekrente aftrek en de spaarloonregeling moeten worden afgeschaft, omdat het vooral rijkere Nederlanders zijn die van deze regelingen profiteren. Het Centraal Planbureau (CPB) schrijft dat in een discussiestuk over de toekomst van de verzorgingsstaat.
De rekenmeesters van het kabinet stellen vast dat 'het eigenwoningregime en de spaarloonregeling vooral ten goede komen aan draagkrachtige huishoudens'.