Speciaalzaak te Aalst, voor koloniale kasten, antieke deuren, koffers.

Antiek Verkoop
SpeciaalzaakAntiek Speciaalzaak, met spulletjes uit Europa en AziŽ, in Best. Teksten en advies over Nederlandse historische interieurs. Collectie antiek en nieuw zilver zoals serviezen, broodmanden, kandelaars en diverse verzamelobjecten zoals lodereindoosjes, tabaksdozen en naaigerei.

Klein antiek en curiosa en verzameleobjecten uit Grootmoederstijd. Tweedehands meubels, verlichting, glaswerk, aardewerk en plastics uit de 20e eeuw met het accent op de periode 1930-1980. Verkoop van tweedehands landelijke en huiselijke decoraties, hebbedingetjes, en meubelen.

Antiekwinkel gespecialiseerd in antieke klokken en meubelen. Hengelo bel even zekerheidshalve of de winkel geopend is. Informatie over de collectie antiek uit de 17de 18de en 19de eeuw, tevens informatie over de winkels in Batenburg, Oirschot en Grave. Met veel voorkomende vragen over Gispen en de antwoorden. Bij antiek zilver kan het zich voordoen dat een zilveren voorwerp een klein deukje o. Wonen zoals in de tijd van Elvis en Marilyn Monroe, de fifties en sixties. Antiek, glas, koper, plateel, poselein, tin, zilver, etc.

Antiekgroothandel in Overijssel gericht op ongerestaureerde grenen, eiken en gefineerde meubelen. Ik zal er voor zorgen dat het voorwerp cq de voorwerpen op zorgvuldige wijze worden verzonden in een deugdelijke verpakking. Verkoop van originele porselein figuren van Goebel. Kunst en design uit de 20e eeuw zoals verlichting, meubels, glaswerk, plastics en schilderijen. Aanbod van design uit de jaren '70 zoals klokken, keukenspullen, spelletjes, elpees en lampen. Combinatie van vintage en nieuw woondesign zoals meubelen, glaswerk en lampen. Allerlei verzamelartikelen zoals aardewerk en porselein, bakeliet, blikjes, Disney, cosmetica en art deco.
Afschaffen hypotheekrente aftrek

Hypotheek rente aftrek De hypotheekrente aftrek en de spaarloonregeling moeten worden afgeschaft, omdat het vooral rijkere Nederlanders zijn die van deze regelingen profiteren. Het Centraal Planbureau (CPB) schrijft dat in een discussiestuk over de toekomst van de verzorgingsstaat.
De rekenmeesters van het kabinet stellen vast dat 'het eigenwoningregime en de spaarloonregeling vooral ten goede komen aan draagkrachtige huishoudens'.