Wij zijn de incasso specialist in Noord-en Oost Nederland.

Nationaal Incasso Bureau
specialistIncassodiensten, handelsinformatie en gerechtelijke invordering. Gespecialiseerd in het aankopen van dossiers of het incasseren van dossiers in naam van derden. Wij zijn de incasso specialist in Noord-en Oost Nederland. Persoonlijke mededeling van nog niet gepubliceerde resultaten. Incasso van vordering, op basis van no cure no pay, wij incasseren al uw vorderingen, ruime ervaring in alle sectoren. Heeft zich vrijwel geheel toegelegd op het incasseren van geldvorderingen. Heeft als specialiteit huurincasso, aanmaningen en last-calls. Creditmanagement Groep levert diensten aan op het gebied van incasso, creditmanagement, software en franchise. Over het bedrijf, de diensten, de kosten en de voorwaarden.

Collactive, Active in Credit Management, Incasso, Debiteurenbeheer en Detachering. Het incasseren van gelden ten behoeve van derden, het verstrekken van juridische adviezen en debiteurenbeheer. Over het bedrijf en de diensten, met tarieven, voorwaarden en referenties. Incasseren van geldvorderingen in Frankrijk, no-cure-no-pay. Help mee om de grootste handmatig bijgehouden gids op het Web nog groter te maken.
Afschaffen hypotheekrente aftrek

Hypotheek rente aftrek De hypotheekrente aftrek en de spaarloonregeling moeten worden afgeschaft, omdat het vooral rijkere Nederlanders zijn die van deze regelingen profiteren. Het Centraal Planbureau (CPB) schrijft dat in een discussiestuk over de toekomst van de verzorgingsstaat.
De rekenmeesters van het kabinet stellen vast dat 'het eigenwoningregime en de spaarloonregeling vooral ten goede komen aan draagkrachtige huishoudens'.