Wilt u een hoger bedrag lenen. Wellicht is dat mogelijk met een ander product.

Maximaal Lenen
WellichtZo weet u snel waar u aan toe bent en dat is wel zo prettig. Onder de tabel vindt u een toelichting van een aantal kostenposten. Taxatiekosten De geldverstrekker zal u altijd om een recent taxatierapport vragen. Houdt u ook altijd rekening met mogelijke veranderingen in de toekomst. De maximale hypotheek die u kunt krijgen is afhankelijk van een aantal factoren. Vraag een offerte aan om erachter te komen wat uw mogelijkheden zijn. Het door u gewenste hypotheekbedrag lijkt hiermee dus binnen de normen te vallen. Wil je alles weten over het BKR? Lees dan de special over het BKR.

Hoeveel kan ik besparen?Bereken de mogelijke besparing op uw huidige leningen. Aan de berekeningen kunnen geen rechten worden ontleend. We zullen in dit voorstel uitgaan van de standaardtarieven.

Om de maximale hypotheek te kunnen berekenen, zullen we allereerst uw inkomen beoordelen. Een belangrijke factor is de hoogte van uw jaarinkomen.
Afschaffen hypotheekrente aftrek

Hypotheek rente aftrek De hypotheekrente aftrek en de spaarloonregeling moeten worden afgeschaft, omdat het vooral rijkere Nederlanders zijn die van deze regelingen profiteren. Het Centraal Planbureau (CPB) schrijft dat in een discussiestuk over de toekomst van de verzorgingsstaat.
De rekenmeesters van het kabinet stellen vast dat 'het eigenwoningregime en de spaarloonregeling vooral ten goede komen aan draagkrachtige huishoudens'.